Strandpaviljoen de Piraat Cadzand

Boulevard de Wielingen 19A, Cadzand

Genieten in Cadzand begint op het beschutte terras van Strandpaviljoen De Piraat, terwijl de kinderen lekker ravotten op ons avontuurlijke piratenschip. Read more

Al meer dan 25 jaar een begrip aan de zonnigste kust van Nederland, in de meest zuidelijke badplaats van ons land: Cadzand-Bad. Vroeger lag hier de monding van het Zwin en voeren de schepen de zeearm binnen op weg naar Sluis, Damme en Brugge.

Hier kunt u volop genieten van uw strandvakantie! Cadzand heeft honderden kampeerplaatsen, vakantiewoningen, appartementen en luxueuze hotelkamers, en uiteraard zijn uitgestrekte stranden. Heerlijk om te wandelen, te fietsen, te zonnen of te buurten in het historische Brugge of het moderne Knokke.

Genieten in Cadzand begint op het beschutte terras van Strandpaviljoen De Piraat, terwijl de kinderen lekker ravotten op ons avontuurlijke piratenschip.

Verzorgd lunchen of dineren vergezeld van een lekkere fles wijn en een uniek uitzicht op de jachthaven en op het scheepsverkeer naar Vlissingen en Antwerpen.

Vanaf december 2015 is Strandpaviljoen de Piraat een fantastische uitdaging voor de nieuwe uitbater, Claudia Verploeg. U kunt vertrouwen op de bekende service, kwaliteit en snelheid van Strandpaviljoen de Piraat.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.