Vakantiehuis Ark van Noach

Prelaatweg 11, Westkapelle

Vakantiehuis de Ark heeft rondom een riante tuin die grenst aan het polderland. Er zijn twee heerlijke terrassen waar u kunt genieten van de rust en het weidse uitzicht over de omgeving. In de tuin kunnen kinderen volop spelen. Er is een grote zandbak met een speelhuisje, er is een klimhuis met glijbaan, een schommel en een voetbalveldje. U rijdt over de lange oprijlaan naar vakantiehuis de Ark toe en kunt uw auto bij het huis parkeren. U komt het huis binnen in de hal die toegang geeft tot de ruime woonkamer met twee gezellige en comfortabele zithoeken, beide met een flat screen televisie en eentje met sfeervolle open haard. Aansluitend komt u in de aparte woonkeuken met een eettafel voor acht personen. De keuken is voorzien van een groot fornuis en alle moderne gemakken, Op de begane grond is een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer met whirlpool, douche en wastafel. Op de etage bevinden zich nog drie slaapkamers. Hier is tevens de tweede, eenvoudige badkamer met douch, wastafel en toilet. Vakantiehuis de Arke is zeer geschikt voor families die ruimte, comfort en gezelligheid zoeken. U kunt hier uitrusten en genieten in een prettige omgeving en uw kinderen kunnen volop spelen. Read more

Vakantiehuis de Ark heeft rondom een riante tuin die grenst aan het polderland.  Er zijn twee heerlijke terrassen waar u kunt genieten van de rust en het weidse uitzicht over de omgeving. In de tuin kunnen kinderen volop spelen. Er is een grote zandbak met een speelhuisje, er is een klimhuis met glijbaan, een schommel en een voetbalveldje.   

U rijdt over de lange oprijlaan naar vakantiehuis de Ark toe en kunt uw auto bij het huis parkeren. U komt het huis binnen in de hal die toegang geeft tot de ruime woonkamer met twee gezellige en comfortabele zithoeken, beide met een flat screen televisie en eentje met sfeervolle open haard. Aansluitend komt u in de aparte woonkeuken met een eettafel voor acht personen. De keuken is voorzien van een groot fornuis en alle moderne gemakken, Op de begane grond is een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer met whirlpool, douche en wastafel. Op de etage bevinden zich nog drie slaapkamers. Hier is tevens de tweede, eenvoudige badkamer met douch, wastafel en toilet.

Vakantiehuis de Arke  is zeer geschikt voor families die ruimte, comfort en gezelligheid zoeken. U kunt hier uitrusten en genieten in een prettige omgeving en uw kinderen kunnen volop spelen.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.