Tilly Rose

Oude Markt 10, Vlissingen

Tilly biedt meer dan alleen High Tea's, dagelijks maken ze verse taarten met liefde en passie. Naast het standaard assortiment van appel, wortel en chocolade truffel taart hebben ze regelmatig "specials" in de vitrine staan zoals Oreo Mon-chou taart en Hummingbird cake. Read more

Tilly Rose is gelegen midden in het oude centrum van Vlissingen, gevestigd in een historisch rijksmonument tegen de St. Jacobskerk, de kerk waar Michiel de Ruyter in 1617, toen nog maar 10 jaar oud, tot grote angst van zijn ouders en omstanders, al besloot om het hogerop te zoeken door stiekem de kerktoren te beklimmen. Eigenaar Michelle droomde al jaren van een eigen zaak om haar passie voor de horeca en het bakken alle vrijheid te kunnen geven, in september 2013 vond ze eindelijk de perfecte locatie, de plannen lagen allemaal al klaar dus na slechts 2 maanden verbouwen opende Tilly op 1 december 2013 officieel haar deuren en was de gezelligste tea en lunchroom van Vlissingen een feit.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.