Klok'uus - Speeltuin, Restaurant & Activiteiten in Zeeland

Wissekerkseweg 6, 's-Heer Arendskerke

Klok'uus is gekroond tot 'Leukste uitje van Zeeland 2021'! Terwijl de kinderen lekker spelen geniet je als (groot)ouders van een hapje of drankje of speel je gezellig mee. De speeltuin heeft zowel binnen als buiten een uitgebreid aanbod van klimtoestellen en attracties zoals een groot touwenparcours, glijbanen, peuterspeeltuin, skelters en nog veel meer. Ook zijn er leuke originele activiteiten voor kinderen en volwassenen zoals Outdoor Lasergame, Arrow Play en Boerengolf! Read more

Klok'uus is gekroond tot 'Leukste uitje van Zeeland 2021'! Of je nu komt voor een bedrijfsuitje, familiedag, verjaardag, kinderfeestje, vergadering of gewoon gezellig even komt spelen. Klok’uus is dé bestemming voor jou!

Klok'uus beschikt over een ruim aanbod aan binnen- en buiten spelen voor kleine en grotere kids. Voor volwassenen is er volop actie - beleef bijvoorbeeld een leuke dag uit met Lasergame, Boerengolf of Arrow Play. Sluit de dag af met een diner in ons gezellige restaurant of op ons zonnig terras. Wij serveren verse en heerlijke gerechten bereidt van streekproducten.


  • Goes