Restaurant Oesterput 14

Havendijk 21, Yerseke

Hier geniet je van een prachtig uitzicht over de oesterputten en de zee. De vissers varen voorbij en de wind blaast een heerlijke zilte lucht. Geniet en proef de heerlijke verse streekproducten uit Zeeland. Read more

Restaurant Oesterput 14, hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over de oesterputten en de zee. De vissers varen voorbij en de wind blaast een heerlijke zilte lucht. Geniet en proef de heerlijke verse streekproducten uit Zeeland. Yerseke is DE plaats waar alle verse vis, schaal- en schelpdieren dagelijks aan wal gebracht worden.

De oesterputten zijn de natte pakhuizen voor oesters. Wie hier loopt, loopt in een eeuwenoude traditie. De zee geeft en neemt en verdient alleen daarom al respect. Ze biedt een eindeloze rijkdom van vis, schaal- en schelpdieren; kokkels, kreukels, krabben, kreeften, mosselen, oesters, scheermessen. Enig opsmuk is niet nodig. Puur natuur. Direct uit deze zee op het bord. Chef Edwin Ossewaarde bereidt de prachtige producten op pure wijze. Al deze smaken komen samen in onze plateaus Fruits de Mer. Naast de vis, schaal- en schelpdieren bereidt Edwin ook een heerlijk stuk puur vlees, en zal er ook wild geserveerd worden. Het seizoen bepaalt de kaart.

De locatie is uniek, op de oesterputten. Oesters zijn er in soorten en maten. Naast het feit dat het een delicatesse is komt er nog veel meer om de hoek als we de smaken leren kennen en de gebieden waar de oesters vandaan komen. De Oester Academy op de benedenverdieping biedt oesteropleidingen Oesterbrevet en Oesteroloog waar alle informatie over oesters wordt getoond.


Ervaren is beleven!

Havendijk 21, 4401 NS Yerseke

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.