Fietsverhuur Zierikzee Jan de Jonge fietsen

Weststraat 5-7, Zierikzee

4.7/ 5

Jan de Jonge fietsen Zierikzee is de specialist voor fietsverhuur op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, waar u welkom bent in de winkel in Zierikzee. Read more

Fiets huren in Zeeland? U bent van harte welkom in Zierikzee

Zeeland is een prachtige provincie om op de fiets te ontdekken. Wij, Jan de Jonge fietsen Zierikzee zijn de specialist voor fietsverhuur op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, waar u welkom bent in onze winkel in Zierikzee. De winkel heeft ruime openingstijden, waardoor u flexibel bent in het huren en terugbrengen van uw huurfiets. Op deze site kunt u makkelijk online uw huurfiets boeken.

Volop keuze bij de huur van uw fiets

U heeft bij ons de keuze uit Gazelle stadsfietsen met 7 versnellingen, elektrische fietsen (E-bikes), tandems en kinderfietsen. Ook kunt u verschillende accessoires huren zoals een helm en kinderzitjes voor op de fiets.. U heeft de keuze om de fiets per dag, voor meerdere dagen of per week huren.

Leuk: ontdek het eiland met een e-chopper

U heeft ze vast wel eens zien langskomen: een elektrische scooter die lijkt op een chopper. Met z’n platte banden en stoere retro-uitstraling zijn ze een opvallende verschijning op de fietspaden. Deze scooters zijn elektrisch aangedreven, waardoor ze muisstil zijn. Zo’n e-chopper is leuk om mee over Schouwen-Duiveland te rijden. In onze winkel in Zierikzee huurt u een betrouwbare e-chopper voor twee uur uur, voor een halve- of een hele dag. En een helm? Die heeft u niet nodig! Om deze elektrische scooters te huren moet u een (brommer)rijbewijs hebben. Een snorscooter huren kan als u 16 jaar of ouder bent. Een e-scooter is geschikt voor één persoon. Het is natuurlijk mogelijk om met een groep e-scooters te huren en samen op pad te gaan. Leuk als familie-uitje, met een groep vrienden of als een bedrijfsuitje!