Fietsverhuur Nieuwvliet

Zouterik 6, Nieuwvliet-Bad

Wat is er nu mooier om tijdens uw verblijf in Zeeuws-Vlaanderen ons mooie Zeeuwse land te verkennen op de fiets. Er zijn vele routes mogelijk, of het nu langs de kust en het strand is of door het mooie polderlandschap en dat op elk moment van het jaar, want elk jaargetijde heeft zo zijn charmes. Met de fiets, kinderfiets, mountainbike, (kinder)tandem, elektrische fiets of e-bakfiets, er is altijd een fiets die bij u past. We hebben ook familie skelters, gewone (kleinere) skelters en balanzbikes voor kortere routes. Read more

Wat is er nu mooier om tijdens uw verblijf in Zeeuws-Vlaanderen ons mooie Zeeuwse land te verkennen op de fiets. Er zijn vele routes mogelijk, of het nu langs de kust en het strand is of door het mooie polderlandschap en dat op elk moment van het jaar, want elk jaargetijde heeft zo zijn charmes. Met de fiets, kinderfiets, mountainbike, (kinder)tandem, elektrische fiets of e-bakfiets, er is altijd een fiets die bij u past. We hebben ook familie skelters, gewone (kleinere) skelters en balanzbikes voor kortere routes.

  • Fietsenwinkel
  • Sluis

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.