Fietsverhuur Burgh Haamstede Jan de Jonge

Kerkstraat 1, Burgh Haamstede

4.4/ 5

Fiets huren in Burgh Haamstede? Dan bent u van harte welkom bij fietsverhuur Jan de Jonge fietsen in Burgh Haamstede. Read more

Fietsverhuur Burgh Haamstede bij Jan de Jonge Fietsen

Fiets huren in Burgh Haamstede? Dan bent u van harte welkom bij fietsverhuur Jan de Jonge fietsen in Burgh Haamstede. Wij zijn dé specialist voor fietsverhuur op Schouwen-Duiveland. Bij Jan de Jonge fietsverhuur Burgh Haamstede kunt u diverse fietsen huren om het eiland te ontdekken. Schouwen-Duiveland – het Zeeuwse eiland waarop Burgh Haamstede zich bevindt - is namelijk een prachtig eiland om op de (elektrische) fiets te ontdekken. En daar helpen wij u graag bij.

Fietsverhuur in Burgh Haamstede en Schouwen-Duiveland voor jong en oud.

Bij onze fietsenwinkel in Burgh bent u van harte welkom voor onder andere de volgende huurfietsen:

Verhuur van (stads)fietsen;

Verhuur van elektrische fietsen met krachtige middenmotor;

Verhuur van tandems en onderwatertandems;

Verhuur van mountainbikes;

Verhuur van Gazelle cabby fietsen;

Verhuur van kinderfietsen;

En verhuur van Urban Arrow (elektrische bakfiets voor twee kinderen).

Deze huurfietsen zijn in diverse framematen beschikbaar. Zo fietst de hele familie -ook op vakantie- comfortabel over verharde en onverharde paden; met wind tegen of mee. Wist u dat u bij ons ook fietsaccessoires, zoals fietshelmen, kinderzitjes en fietsaanhangers, kunt huren? Kijk bij de verhuurmodule voor meer informatie.

Uniek: ontdek het eiland met een e-chopper

Verken de kop van Schouwen, Burgh Haamstede, Renesse of een tour langs de Oosterschelde op deze stoere elektrische E-Chopper (E-Scooter). U heeft ze vast wel eens zien langskomen: een elektrische scooter die lijkt op een chopper. Met z’n platte banden en stoere retro-uitstraling zijn ze een opvallende verschijning op de fietspaden. Deze scooters zijn elektrisch aangedreven, waardoor ze muisstil zijn. In onze winkel in Burgh huurt u een betrouwbare e-chopper voor twee uur uur, voor een halve- of een hele dag.

Een helm heeft u niet nodig, maar u moet wel een (brommer)rijbewijs hebben. U kunt een e-chopper huren als u 16 jaar of ouder bent. Zo'n e-scooter is geschikt voor één persoon. Het is natuurlijk mogelijk om met een groep e-scooters te huren en samen op pad te gaan. Leuk als familie-uitje, met een groep vrienden of als een bedrijfsuitje!


  • Fietsenwinkel
  • Cash, Maestro, Mastercard, VVV Cadeaubon, Visa
  • Schouwen-Duiveland