De Kromme Watergang

Slijkplaat 6, Hoofdplaat

Welkom in Zeeland, het dijklandschap waar de natuur nog ongerept is. Alleen al daarvoor wil je hier nooit meer weg. Als een geboren en getogen Zeeuw ontroert de zilte rijkdom uit onze polders, duin en Noordzee me nog dagelijks. Het is voor mij, mijn vrouw en ons team dan ook een eer jullie creatief en gastvrij te mogen ontvangen in ons restaurant. Samen kijken we er ontzettend naar uit om onze liefde voor wat er groeit en bloeit in Zeeland met jullie te delen. Read more

Welkom in Zeeland, het dijklandschap waar de natuur nog ongerept is. Alleen al daarvoor wil je hier nooit meer weg. Als een geboren en getogen Zeeuw ontroert de zilte rijkdom uit onze polders, duin en Noordzee me nog dagelijks. Het is voor mij, mijn vrouw en ons team dan ook een eer jullie creatief en gastvrij te mogen ontvangen in ons restaurant. Samen kijken we er ontzettend naar uit om onze liefde voor wat er groeit en bloeit in Zeeland met jullie te delen.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.