Camping Veerse Gat

Landschuurweg 5B, Veere

Beleef Walcheren! Kastelen bouwen aan het strand of fiets het ‘Rondje met het pontje’. In deze prachtige streek ligt een fietsknooppuntennetwerk, waarmee je verschillende routes kunt uitstippelen. Ook wandelaars vermaken zich hier prima. In Middelburg en in het mooie stadje Veere vind je gezelligheid en cultuur.Je kampeert tussen de bomen en kreken van het Veerse Bos. Daartussen liggen de kampeerplaatsen en enkele velden. Een ideale plek voor rustzoekers. Read more

Beleef Walcheren! Kastelen bouwen aan het strand of fiets het ‘Rondje met het pontje’. In deze prachtige streek ligt een fietsknooppuntennetwerk, waarmee je verschillende routes kunt uitstippelen. Ook wandelaars vermaken zich hier prima. In Middelburg en in het mooie stadje Veere vind je gezelligheid en cultuur. Je kampeert tussen de bomen en kreken van het Veerse Bos. Daartussen liggen de kampeerplaatsen en enkele velden. Een ideale plek voor rustzoekers.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.