Camping Kloet

Eerste Weegje 3, Zierikzee

Een prachtig combinatie: de rust, ruimte en privacy op de camping met het gezellige stadje en de prachtige natuur binnen handbereik. Laat u verrassen door onze unieke camping! Er zijn beschutte kampeerplaatsen tussen de hagen, maar ook plaatsen met vrij uitzicht op het veld en plaatsen met verharde banen voor de campers. Voor ieder wat wils, zodat u optimaal kunt genieten van een rustige ontspannen vakantie. Onze camping is specifiek gericht op volwassenen en biedt daarom net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt. Read more

Een prachtig combinatie: de rust, ruimte en privacy op de camping met het gezellige stadje en de prachtige natuur binnen handbereik. Laat u verrassen door onze unieke camping!

Er zijn beschutte kampeerplaatsen tussen de hagen, maar ook plaatsen met vrij uitzicht op het veld en plaatsen met verharde banen voor de campers. Voor ieder wat wils, zodat u optimaal kunt genieten van een rustige ontspannen vakantie.

Onze camping is specifiek gericht op volwassenen en biedt daarom net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt.


Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.