Bistro de Smoef

Oude Kerkstraat 38, Sluis

Bistro de Smoef is een zaak net in een nieuw jasje gezet. In het voorjaar van 2016 is vrijwel het volledige interieur onder handen genomen. Door het toepassen van warme kleuren goede sfeerverlichting en afwisselend meubilair mag het resultaat er wezen. Een prachtige ruime warme zaak met alles in mars om u een leuke ervaring te laten beleven. Onze zaak gelegen aan het einde van de Oude Kerkstraat, nabij de Beestenmarkt werkt met verse ingrediënten en diverse streekproducten. Door de jaren lange ervaring van Chef Jeanine beschikken we over een groot assortiment en internationale keuken die doorlopend open is. Komt u voor de lunch, tearoom, snack, of uitgebreid diner bent u op het juiste adres. Read more

Bistro de Smoef is een zaak net in een nieuw jasje gezet. In het voorjaar van 2016 is vrijwel het volledige interieur onder handen genomen. Door het toepassen van warme kleuren goede sfeerverlichting en afwisselend meubilair mag het resultaat er wezen. Een prachtige ruime warme zaak met alles in mars om u een leuke ervaring te laten beleven.

Onze zaak gelegen aan het einde van de Oude Kerkstraat, nabij de Beestenmarkt werkt met verse ingrediënten en diverse streekproducten. Door de jaren lange ervaring van Chef Jeanine beschikken we over een groot assortiment en internationale keuken die doorlopend open is. Komt u voor de lunch, tearoom, snack, of uitgebreid diner bent u op het juiste adres.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.