Podium de Piek

Hellebardierstraat 13, Vlissingen

Muziek is door de jaren heen altijd de voornaamste activiteit geweest van De Piek. Iedere medewerker kan zo een aantal namen noemen van muzikanten die ooit in De Piek hebben gespeeld. De legendarische Nico van The Velvet Underground, The Simple Minds, Hans Dulfer, Herman Brood en vele andere beroemde namen. De Piek begon met jamsessies, die door de Vlissingse cafés werden overgenomen. Ondanks alle successen is het De Piek niet altijd voor de wind gegaan. Door klachten over geluidsoverlast dreigde er sluiting. De actie De Piek moet blijven en de oprichting van de Vereniging Vrienden van De Piek konden dit voorkomen. De Piek bleef behouden, het pand werd zelfs gerenoveerd. Read more

Muziek is door de jaren heen altijd de voornaamste activiteit geweest van De Piek. Iedere medewerker kan zo een aantal namen noemen van muzikanten die ooit in De Piek hebben gespeeld. De legendarische Nico van The Velvet Underground, The Simple Minds, Hans Dulfer, Herman Brood en vele andere beroemde namen.
De Piek begon met jamsessies, die door de Vlissingse cafés werden overgenomen.

Ondanks alle successen is het De Piek niet altijd voor de wind gegaan. Door klachten over geluidsoverlast dreigde er sluiting. De actie De Piek moet blijven en de oprichting van de Vereniging Vrienden van De Piek konden dit voorkomen. De Piek bleef behouden, het pand werd zelfs gerenoveerd.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.