Joos Sailing

Oosthavendam 3, Breskens

Zeezeilen met schipper vanaf Breskens: lekker actief of gewoon genieten? Het kan allemaal. Een boeking bij ons staat niet alleen garant voor zeilen maar ook voor fun! Read more

De Zeeuwse wateren zijn prachtig om per schip te verkennen. De Noordzeekust en Westerschelde zijn bijzonder: u ziet de prachtige vergezichten en mooie kustlijn. Er is stroming en een behoorlijk getijde-verschil. Dit alles maakt het zeilen in dit gebied tot een echte belevenis. Joos Sailing neemt u mee op reis met het stabiele en comfortabele 36 ft zeiljacht de Pura Vida en geeft u een geheel andere kijk op Zeeland.

Willem de Jonge is de trotse eigenaar van een 36 voet Beneteau OWillem is een echte Zeeuws-Vlaming en opgegroeid op het water. Hij houdt ervan om mensen onder begeleiding zoveel mogelijk zelfstandig te laten zeilen. Ook vertelt hij u graag meer over de mooie streek die Zeeuws-Vlaanderen is.

U bepaalt zelf hoe uw zeildag er uit komt te zien. Lekker actief, aan het roer en met de lijnen in de weer? Of gewoon genieten van de omgeving en de wind door uw haar? Het kan allemaal! Zeilervaring is niet nodig, een goed humeur wel! Geen aanbetaling bij uw reservering, u betaalt gewoon aan boord. Er is een mobiel betaalapparaat aanwezig. Hier lees je de enthousiaste reviews van onze gasten.

Wij werken uitsluitend op reservering. U kunt onze agenda inzien op www.joos-sailing.nl en daar reserveren. We varen 's ochtends, 's middags maar ook 's avonds uit voor een romantische Sunset Sailing. Vanwege aangescherpte Corona maatregelen doen wij momenteel geen gecombineerde boekingen. U bent dus altijd met uw eigen 'bubbel'!

Gaat u graag de zee op? Richting de Vlaamse kust of Walcheren? Of toch liever zeehondjes spotten? Langs de platen komen bij de plek waar u ze zult zien. Wat een mooi schouwspel! Geniet van de kleinschaligheid van zeilen met uw eigen gezelschap.

Tijdens de tocht verwennen we u graag met een drankje en iets lekkers, zodat het een echte totaal-belevenis wordt. Eén ding is zeker: een boeking bij ons staat niet alleen garant voor zeilen maar ook voor fun en een knipoog!

Reserveren zonder aanbetaling of meer weten? Ga naar www.joos-sailing.nl 

  • Actie & avontuur, Actief & sportief, Op het water, Spel & fun
  • Reserveren mogelijk, Te huur voor privé gelegenheden
  • halve dag (4 uur) zeilen + zeilinstructie: € 275,-, hele dag (8 uur) zeilen + zeilinstructie: € 450,-, sunset sailing (2-3 uur) zeilen + zeilinstructie: € 225,-
  • Cash, Mastercard
  • Sluis